MENARIK NI...

PERINGATAN MESRA

Perhatian:

Semua gambar-gambar di dalam blog ini adalah hak milik saya..tuan/puan TIDAK dibenarkan sama sekali untuk menggunakan gambar ini dengan tujuan kepentingan peribadi/perniagaan.

Kepada semua pelanggan yang dihormati, buat masa sekarang saya TIDAK menerima sebarang tempahan menjahit manik sehingga diberitahu kelak ...harap maklum...terima kasih!

Friday, November 2, 2012

Bracelet Biru Saya...

Assalamualaikum....

Baju ni bukan tempahan daripada sesiapa pun...hihi...ini baju saya sendiri...almaklum ler..asyik duk menjahit baju orang je...sampaikan baju sendiri xde pun manik bling-bling mcm orang lain....

Pendekatan yang saya gunakan untuk menjahit manik baju sendiri biasanya ialah..jahit yg simple dan cepat..nnt baju pelanggan lak tak terjahit sampai sudah...hihihi...baju ni saya hnya jahit bracelet sahaja...senang, cepat dan cantik...Saya ambik masa 2 hari gak la nak siapkan baju ni...guna je bahan-bahan yang ada di rumah..yang mana biasanya saya beli extra tu...ermmmm....dah byk kali pakai dah baju ni...baru je siap dijahit manik...ketinggalan zaman betul baju-baju sy...hahahaha...No comments:

Post a Comment

PESANAN PENAJA