MENARIK NI...

PERINGATAN MESRA

Perhatian:

Semua gambar-gambar di dalam blog ini adalah hak milik saya..tuan/puan TIDAK dibenarkan sama sekali untuk menggunakan gambar ini dengan tujuan kepentingan peribadi/perniagaan.

Kepada semua pelanggan yang dihormati, buat masa sekarang saya TIDAK menerima sebarang tempahan menjahit manik sehingga diberitahu kelak ...harap maklum...terima kasih!

Monday, April 25, 2011

Crumble Pearl..

Assalamualaikum..
Akhirnya siap juga crumble pearl saya ni..
First time jahit crumble pearl..tp alhamdulillah menjadi tanpa hadir mana-mana kelas jahitan manik pun..huhuhu..daya kesabaran yang tinggi betul-betul menduga saya sebab a few times jugak la sy cuba jahit..kainnya sangat lembut..tapi akhirnya menjadi..hihi..

Terima kasih kepada Ms. X..yg mana baju ni merupakan baju ke-4 beliau hantar untuk tempahan jahit manik dengan saya..Lama betul nk siapkan baju ni sbb nak siapkan baju ke-3 Ms. X dahulu..ada di entri sebelum ni....sebulan setengah dalam simpanan saya..sorry yer Ms. X..hihi..

Baju raya Ms. X ni..hihi..sgt awal beliau hantar kt saya..maybe takut sy tak terima tempahan nnt kot..hihi..dah ramai yang duk chop-chop sy untuk jahit manik untuk baju raya ni..skrg sy tengah menjahit baju adik saya dan mulai minggu depan kembali menjahit skirt Ms. X pulak..

Alhamdulillah rezeki sentiasa ada..syukur padaNYA!


No comments:

Post a Comment

PESANAN PENAJA