MENARIK NI...

PERINGATAN MESRA

Perhatian:

Semua gambar-gambar di dalam blog ini adalah hak milik saya..tuan/puan TIDAK dibenarkan sama sekali untuk menggunakan gambar ini dengan tujuan kepentingan peribadi/perniagaan.

Kepada semua pelanggan yang dihormati, buat masa sekarang saya TIDAK menerima sebarang tempahan menjahit manik sehingga diberitahu kelak ...harap maklum...terima kasih!

Wednesday, December 28, 2011

Merah Ceria..

 Assalamualaikum...
Kembali aktif memanikkan diri..hihihi...bukannya tiada tempahan tapi sy yg busy memanjang..ditambah pulak dgn bisnes puding yang sedang diusahakan kecil-kecilan..

Baju ini ditempah oleh Pn. Mimi yang mana beliau tak kisah dgn corak dan bajet..so setelah fikir panjang, sy cuba untuk corak yang sy inspirasikan drp Sifu Syed Azmi yg sentiasa byk idea utk memanik...

Selama sebulan setengah untuk sy siapkan baju ni..hihihi..lama betul kan..byk masa dihabiskan utk kenduri adik sy baru-baru ni..
 Rantaian manik di sekeliling bunga di badan yang diminta oleh Pn. Mimi untuk menaikkan lagi seri baju..30gram manik putih telah digunakan..byk jugak ni..2 hari sy abiskan masa untuk menjahit part bunga ni..
 
 Pn. Mimi yang gemarkan ada juntaian di bajunya...xpernah buat lagi buah beri utk koleksi baju Pn. Mimi..so first time cuba..buah beri ni sgt cute kan..Alhamdulillah Pn. Mimi sgt suka..

 Crumble pearls di bahagian bawah lengan baju..begitu sarat dan menambah kilo di tangan...hihihi..bila pakai baju ni xleh naik penimbang berat tau...

Rupa keseluruhan baju..harap Pn. Mini berpuas hati...dan berbanyak terima kasih sbb sudi tempah dengan saya serta menjadi pelanggan tetap sy..moga ALLAH murahkan rezeki Pn. Mimi sekeluarga..Amin!!


No comments:

Post a Comment

PESANAN PENAJA