MENARIK NI...

PERINGATAN MESRA

Perhatian:

Semua gambar-gambar di dalam blog ini adalah hak milik saya..tuan/puan TIDAK dibenarkan sama sekali untuk menggunakan gambar ini dengan tujuan kepentingan peribadi/perniagaan.

Kepada semua pelanggan yang dihormati, buat masa sekarang saya TIDAK menerima sebarang tempahan menjahit manik sehingga diberitahu kelak ...harap maklum...terima kasih!

Tuesday, April 10, 2012

Baju Makcik Ida

Assalamualaikum...

Tempahan kali ni datangnya daripada makcik Ida sy..dia sebenarnya dah jahit manik skit tangan baju ni..daripada sebelum mengandung, bersalin dan skarang baby pun dah 4 bulan...hihihi..lastly sy jugak yang kena siapkan baju ni..


Makcik Ida mahukan bracelet penuh di tangan baju ni..2 hari jugak utk sy siapkan sebelah tangan tapi mmg jari jemari sgt sakit..keras betul pelapik utk tgn ni...pastu sy jadi xde semangat nak siapkan....tunggu punya tggu..sempat la sy jahit baju orang lain dulu 2pasang..pastu baru smbung balik jahit kat sebelah lagi tu...

Ermmm...2 bulan baru siap...hihihi...harap makcik ida xkomplen banyak yer..kang sy menangis xnak jahit baju dia lagi baru tau...ampun makcikku...!!hahaha

No comments:

Post a Comment

PESANAN PENAJA