MENARIK NI...

PERINGATAN MESRA

Perhatian:

Semua gambar-gambar di dalam blog ini adalah hak milik saya..tuan/puan TIDAK dibenarkan sama sekali untuk menggunakan gambar ini dengan tujuan kepentingan peribadi/perniagaan.

Kepada semua pelanggan yang dihormati, buat masa sekarang saya TIDAK menerima sebarang tempahan menjahit manik sehingga diberitahu kelak ...harap maklum...terima kasih!

Wednesday, March 7, 2012

Tempahan Zie, MITI

 Assalamualaikum...
Tempahan kali ni datangnya drp Zie drp MITI..sy xpernah kenal dgn customer sy ni..kami dikenalkan dgn seorang kakak yg pernah bekerja di kementerian sy..terima kasih buat buat Kak Oked..

 Zie mahukan corak jahitan yang simple dengan bunga kecik-kecik hanya di bahagian tangan shj.. baju ini akan dipakai ketika majlis kenduri keluarga beliau..

Pada mulanya saya keberatan utk ambik tempahan ni namum setelah dihitung jadual dan baju kwn sy tempahan sebelum ni dapat disiapkan awl drp jangkaan so boleh la sy ambik tempahan ni..sebenarnya sy susah nk menolak permintaan customer sy..kalau boleh sy xnak hampakan mereka..


Alhamdulillah..tempahan dapat disiapkan selama seminggu..lama jugak nk jahit walaupun hanya di tangan..ada hari2 antara itu yg sy cuti menjahit..hihihi...

By the way..terima kasih buat Zie yg sudi hantar baju ni..harap berpuas hati..


No comments:

Post a Comment

PESANAN PENAJA